Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά!!!

Η 1η του Σεπτέμβρη έφτασε και το σχολικό ταξίδι ξεκινά. Άλλος ένας κύκλος παιχνιδιού,  μάθησης και γνώσης θα κάνει την αρχή του.
Στο  ξεκίνημα αυτού του υπέροχου ταξιδιού, αυτής της όμορφης διαδρομής,  εμείς οι παιδαγωγοί του 17ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γονείς που για άλλη μια χρονιά θα μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους που είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν.
Στα "Απίθανα Νηπιάκια" μας, ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να κατορθώσουν να κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα στη ζωή τους.
Παράλληλα, ευχόμαστε στους γονείς των παιδιών μας, να έχουν υπομονή και επιμονή ώστε να καλλιεργούν στα μικρά τους αγγελούδια την αγάπη για το σχολείο και τη μάθηση.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, υγεία, δύναμη για μια όμορφη, χαρούμενη, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά,  γεμάτη χαρές και επιτυχίες!!!


Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ημερολόγιο Σχολικού Έτους 2015 -16

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να ξεφυλλίσετε το ημερολόγιο του σχολικού έτους 2015 - 16  για να δείτε η κάθε ημερομηνία, ποια μέρα του μήνα πέφτει  και να ενημερωθείτε για τις αργίες, τις γιορτές και τις παγκόσμιες ημέρες.


Μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες για τον κάθε μήνα ξεχωριστά. 














Χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας στο Νηπιαγωγείο

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μικροί και μεγάλοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,  γεμάτη ενέργεια ετοιμάζονται... Το κουδούνι θα χτυπήσει και οι σχολικές αίθουσες και οι αυλές θα πλημμυρίσουν από χαρούμενες παιδικές φωνούλες. 
Έτσι κι εμείς  ανανεωμένοι, αισιόδοξοι, χαρούμενοι και δημιουργικοί επιστρέφουμε και σας ευχόμαστε: 
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Το Νηπιαγωγείο είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς σηματοδοτεί μία μοναδική περίοδο ξεγνοιασιάς, δημιουργικού παιχνιδιού, καλλιέργειας πολλαπλών δεξιοτήτων, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης.
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας στο Νηπιαγωγείο.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Actionaid

Η συμμετοχή μας στην παγκόσμια βδομάδα δράσης για την εκπαίδευση της actionaid στη φετινή εκστρατεία Η εκπαίδευση στον Στόχο ξανά! actionaideducation

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Τα Απίθανα Νηπιάκια,  εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους & ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ

Γιορτή λήξης του προγράμματος που αφορά τη διαφορετικότητα - "Το χαρούμενο λιβάδι"

Στιγμιότυπα από τη γιορτή λήξης του προγράμματος του νηπιαγωγείου μας με θέμα τη διαφορετικότητα και τίτλο: "ΓΕΦΥΡΕΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ, ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ"

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. που μας παραχώρησε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράστασή μας καθώς και όλους τους υπαλλήλους για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια του, τον κ. Ματζίρη Απόστολο από τα φυτώρια "Όασις" που μεταμόρφωσε την σκηνή του θεάτρου σε ένα πανέμορφο λιβάδι, το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας που όλη τη διάρκεια ήταν δίπλα μας, όλους τους γονείς αλλά και τον καθένα ξεχωριστά που ήταν στο πλευρό μας βοηθοί και στυλοβάτες, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την κ. Φωτεινή Σιακκαγιάννη για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισε για να δημιουργήσουμε το άλμπουμ μας.
Ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που σήμερα ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πρόσφεραν στους καλεσμένους μας μια μοναδική, ξεχωριστή βραδιά!!! Είσαστε "ΑΠΙΘΑΝΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ"

Τα "Απίθανα Νηπιάκια" σας παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση: "το χαρούμενο λιβάδι" της κ. Φιλιώς Νικολούδη σε διασκευή, κείμενα και μουσική επιμέλεια της κ. Στέλλας Μπάρμπασκηνικά, κουστούμια, χορογραφίες κ. Σταυρούλα Μπέτου , Παρθένα Παπαδοπούλου, Κλεοπάτρα Καρβούνη, Στέλλα Μπάρμπα - κιθάρα παίζει η κ. Κλεοπάτρα Καρβούνη


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΣ!!!!

Πατήστε επάνω για να ξεφυλλίσετε το άλμπουμ

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Another free slideshow by Smilebox

KAIΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

KAIΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ «ΓΕΦΥΡΕΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ» 17ο 2/Θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών Σχολικό έτος 2014-2015 (Δεκέμβριος 2014– Ιούνιος 2015)


KAIΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

KAIΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ «ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΧΑΝΟΦΡΟΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» 17ο 2/Θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών Σχολικό έτος 2014-2015 (Οκτώβριος 2014– Μάρτιος 2015)


Τα Απίθανα Νηπιάκια του 17ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Τα "Απίθανα Νηπιάκια" ταξίδεψαν για να γνωρίσουν "Παιχνίδια από παλιά, παιχνίδια διαφορετικά, παιχνίδια ξεχασμένα, τσίγκινα κουρδιστά, παιχνίδια όμορφα, παιχνίδια ξεχωριστά"!!!"