Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στολιδάκια για το δικό μας "Μουσικόδεντρο της 6ης Παραμυθούλης

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα εγκαίνια της 6ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας που αποτελεί το στολίδι της πόλης μας για τις χαρούμενες γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Πρόκειται για έναν χώρο πανέμορφο, ονειρεμένο, παραμυθένιο, με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με αστραφτερά χρώματα, μουσική και γεμάτο δράσεις και  καθημερινές εκδηλώσεις, που χαρίζει  αστραφτερά χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια μας.


Τα Απίθανα Νηπιάκια για 6η συνεχόμενη χρονιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας να "υιοθετήσουμε" και να στολίσουμε ένα δεντράκι στον πεζόδρομο της πόλης μας με στολιδάκια κατασκευασμένα από τα χεράκια των παιδιών!!!.

Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το δικό μας «Μουσικόδεντρο" της Παραμυθούπολης. Ένα δέντρο γεμάτο χαρούμενες μουσικές νότες και μελωδικές ευχές!!!

Ετοιμάσαμε πρώτα την πινακίδα μας...



Κατασκευάσαμε πολύχρωμενες, χαρούμενες μουσικές νότες, πασπαλισμένες με χρυσόσκονη και μελωδικές ευχές...










Χάρτινες, πολύχρωμες καμπανούλες βουτηγμένες στη χρυσόσκονη...









"Μουσικόδεντρο" χριστουγεννιάτικο θα στολίσουμε
 με τρυφερές, μελωδικές ευχές
αγάπη, υγεία και χαρά για να χαρίσουμε
σε όλων των ανθρώπων τις καρδιές"

Και μην ξεχνάτε...  στην δική μας Παραμυθούπολη σε παραμύθια και όνειρα καθημερινά θα τριγυρνάτε!!!
Όμορφα μαγικά ταξίδια στη χώρα των ονείρων

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Καδράκια για τα ποιήματα των Χριστουγέννων

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...  Καδρακια με τα ποιηματάκια των παιδιών!!! Η φετινή μας χριστουγεννιάτικη παράσταση έχει το τίτλο : "Την Άγια Νύχτα εκείνη"






















Καλή μας αρχή!!!

Ταξιδεύοντας μ ένα βιβλίο!!!

Στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε την αγάπη των παιδιών μας για το βιβλίο, οργανώνουμε και φέτος όπως κάθε χρόνο στο σχολείο μας, δανειστική βιβλιοθήκη.


Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε κίνητρα για την ανάγνωση παραμυθιών αλλά και να βοηθήσουμε τους μικρούς μας μαθητές να αναπτύξουν φιλική σχέση με το βιβλίο και μια ουσιαστική επαφή. Με τη βοήθεια των παιδιών επιλέξαμε βιβλία και οργανώσαμε τη δανειστική βιβλιοθήκη, δημιουργήσαμε μια όμορφη, ήσυχη γωνιά για να προσελκύσουμε τα Απίθανα Νηπιάκια μας και από την Παρασκευή θα είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει στο θαυμαστό κόσμο του βιβλίου!!! Θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε ταξίδια παραμυθένια, ταξίδια μαγικά, φανταστικά υπέροχα!!! 






Τον τρόπο χρήσης της δανειστικής μας βιβλιοθήκης μπορείτε να τον δείτε στην περσινή μας ανάρτηση αν πατήσετε  Εδώ "Ταξίδι μ' ένα βιβλίο"

Σ αυτά τα ονειρεμένα ταξίδια θα μας συντροφεύουν χαρούμενοι, μουσικοί, μελωδικοί σελιδοδείκτες που φτιάξαμε σήμερα.













Όμορφα, μαγικά, παραμυθένια ταξίδια!!!