Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Μουσική Παράσταση από τον ΛύρΑυλο:"Γνωρίζοντας την Ελληνική Μουσική Παράδοση"

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο: "Μουσική & Μουσικοί" παρακολουθήσουμε στο χώρο του σχολείου μας μια ξεχωριστή, πρωτότυπη, εξαιρετική μουσική παράσταση από τον  "ΛύραΑυλο"





Ένα ταξίδι πραγματικά μαγικό, μια άριστη βιωματική, παιδαγωγική προσέγγιση και μια εμπειρία για τα Απίθανα Νηπιάκια μας, μοναδική και πρωτόγνωρη!!!





Τα παιδιά μας, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να γνώρισαν αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα. Να περιεργαστούν, να αγγίξουν διάφορα μουσικά όργανα αλλά και να μάθουν πως δημιουργήθηκαν με υλικά από τη φύση. Είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά τα ανακατασκευασμένα μουσικά όργανα, όπως τη Λύρα του Απόλλωνα, τον αυλό, το δίαυλο, κρόταλα, σείστρα, κοχύλια, ζουρνά, θρακιώτικη γκάιντα… να ταξιδέψουν με σκοπούς και ρυθμούς από την Ελληνική Μουσική Παράδοση σε συνδυασμό με μια εκπληκτική παρουσίαση διαφανειών. Μέσα από την ενεργητική τους συμμετοχή είδαν, άκουσαν, μαγεύτηκαν, ταξίδεψαν και έμαθαν πολλά.













Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τους αγαπητούς γονείς που στους δύσκολους πραγματικά καιρούς που βιώνουμε, μας έδωσαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε!!! Θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!!! Τα οφέλη της άριστης συνεργασίας μας, η υποστήριξη σας και η εμπιστοσύνη που δείχνεται στα πρόσωπά μας είχαν αυτό το αποτέλεσμα σήμερα, να ζήσουμε αυτήν την ξεχωριστή, την εντυπωσιακή, την πρωτότυπη εμπειρία!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΛύρΑυλο για την υπέροχη, εκπληκτική, μαγική και άψογα οργανωμένη μουσική παράσταση που μας χάρισε!!! Ευχόμαστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να την παρακολουθήσουν!!!