Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Βραβεία & Έπαινοι

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαινεί το Νηπιαγωγείο μας!!!

Η Χριστουγεννιάτικη παράστασή μας που πραγματοποιήθηκε στις 19-12-13 - στα πλαίσια του εθελοντισμού - στην του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία!!! Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του αλλά και όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας που με τις χορηγίες του μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της Actionaid με θέμα «Όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους». Χρειάζονται 1,7 εκατομμύρια δάσκαλοι ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να πάνε σχολείο.
«Τα Απίθανα Νηπιάκια» ενώνουν τις φωνούλες τους με τις υπόλοιπες παιδικές φωνούλες ανά την υφήλιο και συμφωνούμε όλοι σε μια κοινή αλήθεια πως δηλαδή \" όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους"Το Νηπιαγωγείο μας τα Χριστούγεννα του 2014 συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα \"Αστέρι της Ευχής 2014\". Μέσω του προγράμματος τα \"Απίθανα Νηπιάκια\" μας συνέβαλαν στην εκπλήρωση της Ευχής του Γιώργου 12 ετών να αποκτήσει ένα πιάνο. ενισχύοντας τον αγώνα αυτού του παιδιού για ζωή με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ & ΕΛΠΙΔΑ.


Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, την κυρία Efi Barlou δασκάλα στο 1ο Ειδικό Δ.Σχ. Πάτρας.με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή & Συμβουλ/κή και διαχειρίστρια του υπέροχου και αξιόλογου http://efibarlou.blogspot.gr/ για το βραβειάκι που απένειμε στο blog μας !!! Της ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύ σπουδαίο έργο της και πάντα δημιουργική.Τα Απίθανα Νηπιάκια βραβεύονται για τη συμμετοχή τους, στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της UNICEF "Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών2015-16" "Τη UNICEF βοηθάω και από χαρά πετάω, μία εκπαιδευτική διαδικασία με κεντρικό σύνθημα «Για κάθε παιδί, ίσες ευκαιρίες για ζωή. Όχι στη βία και το ρατσισμό. Ναι στη φιλία και το σεβασμό», από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF με την καθοδήγηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.