Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Γιορτή λήξης του προγράμματος που αφορά τη διαφορετικότητα - "Το χαρούμενο λιβάδι"

Στιγμιότυπα από τη γιορτή λήξης του προγράμματος του νηπιαγωγείου μας με θέμα τη διαφορετικότητα και τίτλο: "ΓΕΦΥΡΕΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ, ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ"

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. που μας παραχώρησε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράστασή μας καθώς και όλους τους υπαλλήλους για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια του, τον κ. Ματζίρη Απόστολο από τα φυτώρια "Όασις" που μεταμόρφωσε την σκηνή του θεάτρου σε ένα πανέμορφο λιβάδι, το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας που όλη τη διάρκεια ήταν δίπλα μας, όλους τους γονείς αλλά και τον καθένα ξεχωριστά που ήταν στο πλευρό μας βοηθοί και στυλοβάτες, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την κ. Φωτεινή Σιακκαγιάννη για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισε για να δημιουργήσουμε το άλμπουμ μας.
Ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που σήμερα ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πρόσφεραν στους καλεσμένους μας μια μοναδική, ξεχωριστή βραδιά!!! Είσαστε "ΑΠΙΘΑΝΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ"

Τα "Απίθανα Νηπιάκια" σας παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση: "το χαρούμενο λιβάδι" της κ. Φιλιώς Νικολούδη σε διασκευή, κείμενα και μουσική επιμέλεια της κ. Στέλλας Μπάρμπασκηνικά, κουστούμια, χορογραφίες κ. Σταυρούλα Μπέτου , Παρθένα Παπαδοπούλου, Κλεοπάτρα Καρβούνη, Στέλλα Μπάρμπα - κιθάρα παίζει η κ. Κλεοπάτρα Καρβούνη


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΣ!!!!

Πατήστε επάνω για να ξεφυλλίσετε το άλμπουμ

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Another free slideshow by Smilebox