Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Η μαγική μας Αστροχώρα!!!

Οι μέρες πλησιάζουν για την χριστουγεννιάτικη παράστασή μας. Σήμερα η μέρα μας ήταν αφιερωμένη στην κατασκευή του σκηνικού μας, τη μαγική Αστροχώρα!!! Για τα Απίθανα Νηπιάκια μας, είναι από τις πιο χαρούμενες και μαγικές στιγμές!!! Έρχονται σε επαφή με διάφορα  υλικά, αναπτύσσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και  φαντασία, αισθάνονται χρήσιμα και δημιουργικά, παίρνουν ικανοποίηση και  καμαρώνουν για τα δημιουργήματά τους.
Το νηπιαγωγείο μας από το πρωί "πλημμύρισε" αστερόσκονη!!!  Πολύχρωμα σπιτάκια, καταπράσινα ελατάκια, λαμπερά αστεράκια, μπόλικη αστερόσκονη και ο Ασηλάμπα Ντελασύ με ένα πλατύ χαμόγελο. 
Χαρτόνια, πινέλα, χρωματιστές  τέμπερες, μπόλικη αστερόσκονη και πολλή φαντασία στο τραπέζι για να ζωγραφίσουμε τα σπιτάκια της μαγικής Αστροχώρας... Με στένσιλ σε σχήμα αστεριού φτιάξαμε αστεράκια, τα κόψαμε και τα πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη...


Σιγά σιγά η μαγική Αστροχώρα αρχίζει να παίρνει μορφή...


Με τέμπερες ζωγραφίσαμε τον Ασηλάμπα Ντελασύ και επάνω σε αστεράκια γράψαμε τις ευχές μας για τις στείλουμε με τη βοήθεια του Ασηλάμπα Ντελασύ ψηλά και να πραγματοποιηθούν...Όλα είναι  έτοιμα!!!  Αισθανόμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και καμαρώνουμε για τα αριστουργήματά μας!!! Η μαγική μας Αστροχώρα!!!


Σας περιμένουμε να τα θαυμάσετε  από κοντά και να μας απολαύσετε φυσικά!!!