Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

"Νοιάζομαι και σ' αγαπώ γι αυτό σε βοηθώ"

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο νηπιαγωγείο μας,  μέλη της εθελοντικής ομάδας «Νοιάζομαι» Η εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών «Νοιάζομαι» ιδρύθηκε στις αρχές του 2013, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Πέλλας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ», το οποίο ανέλαβε την εκπαίδευση και την υποστήριξη της ομάδας.

Από τη στιγμή της ίδρυσής της στηρίζει και  βοηθά   οικογένειες της τοπικής κοινωνίας που τα καταφέρνουν δύσκολα.  Μέσα από τις  διάφορες  δράσεις που  υλοποιεί όπως η συλλογή ρούχων, τροφίμων, φαρμάκων, παιχνιδιών, βιβλίων, προσφέρει αγάπη και χαμόγελα σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.. 





Έπειτα από πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν με χαμόγελα και ήρθαν για να δουν και να θαυμάσουν από κοντά το χριστουγεννιάτικο "παραμυθόδεντρο" που φτιάξαμε με πολλή αγάπη αλλά και να τους προσφέρουμε τα παραμύθια που συγκέντρωσαν τα «Απίθανα Νηπιάκια» μας ώστε  να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδάκια της πόλης μας. 
Η κυρία Αθηνά και η κυρία Όλγα με ένα πλατύ χαμόγελο αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια, μας...


μας ενημέρωσαν για τις δράσεις τους και μας ευχαρίστησαν για την προσφορά μας... μαζί με τα παιδιά τοποθέτησαν τα παραμύθια σε μια κούτα για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στο αυτοκίνητο...












για να μας επιβραβεύσουν γι αυτό που κάναμε, μας μοίρασαν καραμελίτσες όλο γλύκα, νοστιμιά και άρωμα φρούτων σε όλα τα παιδάκια και στις κυρίες... 
















και αφού γλυκαθήκαμε για τα καλά μεταφέραμε και τακτοποιήσαμε τα παραμύθια στο αυτοκίνητο...
















Η προσπάθειά μας δε σταματά εδώ. ανανεώσαμε το ραντεβού μας και μετά τις γιορτές.  Θα συνεχίσουμε γιατί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία που θα προκύψει καλύτερα!!!


Ευχαριστούμε από καρδιάς την εθελοντική ομάδα "Νοιάζομαι" που ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκλησή μας και τις κυρίες  Αθηνά και  Όλγα  που μας έδωσαν  την ευκαιρία να τις  γνωρίσουμε από κοντά!!!