Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Γιορτή 25ης Μαρτίου - "Στους Ήρωες του 21"

Με μεγάλη λαμπρότητα τα Απίθανα Νηπιάκια γιόρτασαν και φέτος την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, με θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, χορούς και παρέλαση. Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα. Τα Απίθανα Νηπιάκια μας ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και φορώντας το πιο όμορφο και φωτεινό τους χαμόγελο, αρχίζουν να καταφθάνουν και να παίρνουν τις θέσεις τους. Σε λίγο η σημαιοστολισμένη αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου πλημμύρισε από κόσμο!!! Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες & συγγενείς περίμεναν με ανυπομονησία για να απολαύσουν τα παιδιά μας και να τα χειροκροτήσουν ενώ η επετειακή μουσική αντηχούσε απ’ άκρη σ’ άκρη!!!


Η έναρξη της γιορτής έγινε με τον καθιερωμένο πανηγυρικό της ημέρας και ακολούθησε ο "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου".


Στη συνέχεια τα αγόρια μας παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο με τίτλο: "Ο Όρκος των Ηρώων του 21" 


και τα κορίτσια μας "Το Χαλασμό της Νάουσας".Η γιορτή έκλεισε με την παρέλαση από τα δικά μας καμαρωτά ελληνόπουλα & ελληνοπούλες που είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού του ένδοξου τόπου μας!!! Με τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν καταχειροκροτήθηκαν από όλον τον κόσμο!!!


Πριν αποχωρήσουν ανταμείφθηκαν με ένα πεντανόστιμο μπισκοτολούκουμο.
Τα παιδιά μας, εισέπραξαν δυνατά, θερμά χειροκροτήματα και όμορφα χαμόγελα από τους προσκεκλημένους που παραβρέθηκε στην αίθουσα!!! Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας της γιορτής μας!!! Με ελάχιστες πρόβες έφτασαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!  


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη γιορτή!!! Απολαύστε μας!!!