Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Παράσταση: "Την Άγια Νύχτα Εκείνη"

Σε  κλίμα γιορτινό και χαρούμενο, πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη παράσταση του νηπιαγωγείου μας. Τα “Απίθανα Νηπιάκια” μας,  με το δικό τους μοναδικό τρόπο, μας ταξίδεψαν στην  “Άγια Νύχτα Εκείνη” μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες και ερμηνείες, και σκόρπισαν, χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να μπουν στο πνεύμα των ημερών.

Μια παράσταση ονειρεμένη γι αυτό και η συγκίνησή μας είναι μεγάλη!!! Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ στους μικρούς ηθοποιούς μας, στα "Απίθανα Νηπιάκια" μας, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους γονείς για τη βοήθεια που προσέφεραν ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η παράστασή μας, αλλά και για τη συλλογή τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο της εκκλησίας μας, "Το δέντρο της αγάπης" που στήθηκε στην αίθουσα θα δώσει χαρά σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.  Τέλος ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους Ιερείς του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου για την παραχώρηση της αίθουσας τελετών του ναού αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν, μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας χάρισαν το πιο ζεστό και δυνατό χειροκρότημα.

"Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Τα σχολεία έχουν κλείσει και όλοι οι άνθρωποι περιμένουν με χαρά τη γέννηση του Θεανθρώπου. Σε μια όμορφη πόλη και σ' ένα σπιτάκι που είναι γεμάτο αγάπη ένας παππούς και μια γιαγιά κάθονται κοντά στο τζάκι και μιλούν στα εγγονάκια τους που έχουν έρθει για να τους πουν τα κάλαντα για την Άγια Νύχτα Εκείνη που συνέβη το θαύμα της γέννησης του Χριστού. Η Νύχτα είναι μαγική και θα μας μαγέψει, θα μας συνεπάρει, θα μας συγκινήσει, θα μας ταξιδέψει… "

Ενδεικτικές φωτογραφίες από την παράσταση στο video που ακολουθεί. Πατήστε επάνω για να το δείτε.