Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

"Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ..."

Οι μέρες των πιο χαρούμενων γιορτών του χρόνου πλησιάζουν!!! Το εορταστικό κλίμα είναι διάχυτο παντού… χαμόγελα, όμορφες μουσικές μελωδίες, ζωντάνια, κέφι έρχονται να το συμπληρώσουν… και παντού σε κάθε μας κουβέντα αναφορά στον λατρεμένο μας Άγιο Βασίλη!!! Όλοι μικροί και μεγάλοι τον περιμένουμε για να μας πραγματοποιήσει κάθε μας επιθυμία και ευχή!!! Όλοι ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του… 


Αποφασίσαμε να του γράψουμε κι εμείς ένα γράμμα: Αποτυπώσαμε στο χαρτί τις επιθυμίες μας για τους αγαπημένους μας αλλά και για όλα τα παιδιά του κόσμου.

"Καλέ μας Άγιε Βασίλη, είμαστε τα "Απίθανα Νηπιάκια" από το 17ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών. Σε παρακαλούμε να πας δώρα σε τα παιδάκια και σε όλον τον κόσμο να χαρίσεις αγάπη, ειρήνη, φιλία, υγεία, χαρά, ευτυχία, χαμόγελα... Σε περιμένουμε με αγωνία!!! Χρόνια πολλά!!!".'





Ζωγραφίσαμε ο καθένας το δικό του δώρο που θέλει  από τον Άη Βασίλη και όλες μαζί τις ζωγραφιές τις βάλαμε σε ένα φάκελο για να τις ταχυδρομήσουμε στον Αη Βασίλη.








 "Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ μη μας ξεχάσεις..."


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!



Ακούσαμε και μάθαμε τα κάλαντα για να τραγουδήσουμε στη γιορτή μας, να μας ακούσει ο Αη Βασίλης και να μας επισκεφτεί με δώρα φορτωμένος.