Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Βιωματικό σεμινάριο βιωματικό «Το Θεατρικό Παιχνίδι στην εκπαίδευση και στη ζωή μας».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η επιμορφωτική συνάντηση για τις νηπιαγωγούς της περιφέρειας Γιαννιτσών και ευρύτερα του Δήμου Πέλλας, στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας με θέμα: "Το Θεατρικό Παιχνίδι στην εκπαίδευση και στη ζωή μας" με πρωτοβουλία της σχολικής συμβούλου της 35ης Περιφέρειας  Προσχολικής Αγωγής, κ. Μαρίας Ζωγράφου Τσαντάκη και με την υποστήριξη και καθοδήγηση της Νηπιαγωγού, Κοινωνικής Λειτουργού και Εμψυχώτριας Θεατρικού Παιχνιδιού, Παπαδάκη Αργυρώς. 
Στόχος του βιωματικού σεμιναρίου, μια πρώτη ματιά στον κόσμο του Θεατρικού Παιχνιδιού με την προοπτική να αναλυθούν  α) πως αυτό επιδρά στη μαθησιακή διαδικασία και β) με ποιους τρόπους μπορεί να αναπτυχθεί. Η επιμορφωτική συνάντηση περιλάμβανε ασκήσεις για την εισαγωγή στο Θεατρικό Παιχνίδι, μέσα και τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού καθώς και την ανάπτυξη και διεξαγωγή συγκεκριμένου Θεατρικού Παιχνιδιού ως πρόταση για εφαρμογή στην προσχολική τάξη.


Ευχαριστούμε τη σύμβουλό μας, κ. Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη για την άψογη διοργάνωση της επιμορφωτικής συνάντησης, την εμψυχώτριά μας κ. Αργυρώ Παπαδάκη και ανυπομονούμε για την επόμενη αλληλεπίδρασή μας!!!