Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Επίσκεψη σε έκθεση κοχυλιών.

Με μεγάλη μας, χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έκαναν οι φίλοι μας από το 1ο Νηπιαγωγείο "Δήμητρα Μίγγα Κασάπη"  (2ο Τμήμα) και η κυρία Μαρία Τζουκμάνη ώστε να επισκεφτούμε την πολύ όμορφη έκθεση κοχυλιών που πραγματοποιήθηκε στην τάξη τους. Οι φίλοι μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματός του,  σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα: "Τα κοχύλια" συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των γονιών τους διάφορα κοχύλια και θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα. Στην είσοδο μας υποδέχτηκε η κυρία Μαρία με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά και μας οδήγησε στην τάξη της. 



Τα χαμόγελα και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων. Καθίσαμε όλοι μαζί μια αγκαλιά στην παρεούλα.


Η κυρία Μαρία με τη βοήθεια των παιδιών μας παρουσίασε διάφορες εικόνες από τις αφίσες που έχουν δημιουργήσει, μας έδωσαν πληροφορίες σχετικές με τα κοχύλια στις εικόνες και απάντησαν με μεγάλη προθυμία και υπομονή στις απορίες που εκφράσαμε.




Τα παιδιά μας μίλησαν για το καθένα από αυτά (το όνομά τους, τα χαρακτηριστικά τους, τις ιδιαιτερότητές τους...), μας τραγούδησαν τραγουδάκια και μας άφησαν να περιηγηθούμε στην έκθεση. 





Εκφράσαμε τις απορίες μας και το θαυμασμό μας για όλη αυτή την εκπληκτική παρουσίαση και παρακολουθήσαμε όλοι μαζί βίντεο με κοχύλια.



Μας παρουσίασαν με καμάρι τις κατασκευές τους...


Βγάλαμε αναμνηστικές φωτογραφίες..



Γλυκαθήκαμε και αφού τους ευχαριστήσαμε τους αποχαιρετήσαμε με αγκαλίτσες και φιλάκια. Κυρία Μαρία Τζουκμάνη, αγαπητοί μας φίλοι σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την υπέροχη εμπειρία που μας χαρίσατε!